Aplicația care te ajută să îți iei Bacul! ”IZIBAC” – un joc care te face să uiți de facebook

  0
  215

  În ultimii ani, Bacalaureatul s-a transformat din examenul maturităţii în cel al imaturităţii. Asta arată rezultatele tot mai slabe obţinute la BAC, an de an. În încercarea de a schimba statisticile, trei tineri antreprenori vin în ajutorul noilor generaţii cu o aplicaţie online. Este concepută ca un joc, astfel încât elevii să poată parcurge materia pentru BAC într-un mod distractiv. Aceasta este prima aplicaţie care te ajută să înveţi pentru examenul maturitatii.

  Aplicaţia, denumită Izibac, este uşor de folosit şi este concepută ca un joc.

  Eduard Lache, developer Izibac: „Aplicaţia conţine în primă fază un quiz, un chestionar cu întrebări din materia de bacalaureat. Este gândit într-un mod gamificat, adică atunci când răspunzi la o întrebare primeşti puncte.”

  Eduard Lache, developer Izibac: „Puncte cu care de exemplu poţi să afli răspunsul la întrebări, rezolvări şi să ai o explicaţie pas cu pas cum s-a ajuns acolo.”

  Aplicaţia va putea fi descărcată gratuit, începând din luna decembrie. Elevii care au testat-o deja aproape că au uitat de Instagram sau de Facebook.

  Sursa: DIGI24

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here