VREMEA în Transilvania şi la munte până la sfârșitul anului. Temperaturile scad și se anunță ninsori

  0
  84

  Vremea se răcește și se anunță posibile ninsori. Meteorologii estimează precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare în zilele premergătoare Crăciunului, precum şi în ultima zi din an.

  Transilvania

  Va fi o vreme rece pe parcursul primei săptămâni, când vor fi medii ale temperaturilor maxime de -3…3 grade și ale minimelor de -10…-5 grade. În intervalul 25-29 decembrie, se estimează o încălzire ușoară și treptată ce se va resimți în special la valorile din timpul zilei, care vor fi, în medie, de 2…6 grade, nopțile rămânând destul de reci. Pentru sfârșitul de an estimările prognostice indică posibilitatea unei răciri a vremii.
  Probabilitatea pentru ninsori, cu caracter local și în general slabe, va fi ridicată în perioada 21-23 decembrie. Prezentele estimări indică și pentru sfârșitul de an o probabilitate în creștere pentru precipitații, mixte la început, apoi ninsoare.

  LA MUNTE
  Va fi o vreme rece în cursul primei săptămâni, când sunt de așteptat valori negative pe timpul zilei (în medie -9…-3 grade) și ger noaptea cu un ecart termic mediu de -15…-8 grade. Din 25 decembrie se estimeaza o încălzire ușoară de la o zi la alta, până la temperaturi maxime de -4…2 grade și minime de -10…-4 grade, în medie. Probabilitatea pentru ninsori, cu caracter local și în general slabe, va fi ridicată în perioada 22-23 decembrie. Prezentele estimări indică pentru sfârșitul de an o probabilitate în creștere pentru precipitații predominant sub formă de ninsoare

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here