VIDEO/FOTO: Un bărbat salvat din incendiu a murit după câteva zile la spitalul din Alba Iulia

  0
  112

  Un bărbat de 77 de ani a decedat la spital, la doar câteva zile după ce a fost salvat de pompieri, dintr-un incendiu izbucnit în apartamentul său situat într-un bloc aflat în cartierul Ampoi din Alba Iulia. Alisie Gheorghe a fost găsit inconștient în dormitor, pompierii reușind să stingă incendiul și să-l scoată din locuința plină de fum. Reprezentanții spitalului nu au putut preciza deocamdată oficial cauza morții. Se pare însă că fumul inhalat și niște probleme pulmonare mai vechi au fost cele care au dus la moartea bărbatului.

  Pompierii din Alba Iulia au intervenit, duminică, 27 noiembrie, în jurul orei 15.30 la un incendiu care a avut loc într-un bloc din spatele bisericii de lemn din cartierul Ampoi. A fost o veritabilă desfășurare de forțe acolo, având în vedere potențialul de risc al unui incendiu într-un asemenea bloc: pompieri, polițiși, jandarmi și personal medical. Detașamentul de pompieri din Alba Iulia a intervenit cu mai multe autospeciale și s-a reușit stingerea focului, însă o persoană a fost intoxicată cu fum. Alisie Gheorghe a fost găsit inconștient în dormitor și a fost transportat la Spitalul Județean Alba unde a supraviețuit câteva zile.

  Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un scurt-circuit electric produs la un aparat electric de încălzire defect.

  VIDEO FOTO UPDATE Incendiul din cartierul Ampoi. Pompierii au salvat viaţa unui bărbat intoxicat cu fum

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here