VIDEO: Ana Munteanu, din echipa lui Smiley, a câștigat marele premiu de la Vocea României 2017

  0
  122

  Ana Munteanu, din echipa lui Smiley, a câștigat sezonul 7 de la Vocea României. Lui Smiley nu-i venea să creadă, iar Tudor Chirilă a înmărmurit. E clar că nu se aștepta să piardă trofeul din acest sezon. ANA MUNTEANU a câştigat finala Vocea Romaniei 2017, care a avut loc, vineri, cu patru concurente motivate si dornice să impresioneze audiența într-un spectacol de excepție. Este prima dată când, în finala de la Vocea României, au mers patru fete: Meriam Jane – din echipa lui Tudor Chirilă, Ana Munteanu – din echipa lui Smiley, Zsuzsana Cerveni – din echipa Loredanei, și Andrada Crețu – din echipa lui Adrian Despot. Un show de zile mari, concurente motivate si dornice sa impresioneze publicul si antrenori pregatiti pentru un spectacol memorabil.

  La Ora 23.41 – Pavel Bartoș a spus „STOP VOT”. Emoțiile au fost  la cote maxime, în așteaparea câștigătoarei din acest sezon.

  Ora 23.44 – LOCUL 4… Andrada Crețu, concurenta lui Adrian Despot!

  Ora 23.46 – LOCUL 3… Zsuzsana Cerveni, concurenta Loredanei!

  Ora 00,00 – VOCEA ROMÂNIEI- Ana Muntean, concuraenta lui Smiley

  Vocea României 2017 este Ana Munteanu. Bătălia finală s-a dat între Ana Munteanu și Merriam Jane, concurenta lui Tudor Chirilă fiind a doua, în preferințele publicului.

  Citește și VIDEO: Patru finaliste la VOCEA ROMÂNIEI. Tudor Chirilă și Adrian Despot, impresionați până la lacrimi

  „Vă mulțumesc că ați avut încredere în mine! Această piesă este pentru voi”, a spus Ana Munteanu, înainte să interpreteze piesa „La Bohème”.

  VOCEA ROMÂNIEI: Ana Munteanu – echipa Smiley

  Originară din Republica Moldova, Ana a câştigat, în 2014, emisiunea „Moldova are talent”. A cântat în finală, la doar 13 ani, hitul Patriciei Kaas, „Mon mec à moi”, iar interpretarea impecabilă i-a adus marele premiu.

  2.Meriam Jane Ndubuisi – echipa Tudor

  Originară din Nigeria, Meriam are un frate, însă amândoi au fost părăsiţi de părinţi când erau mici. „Fratele meu este singura persoană importantă din viaţa mea, îl iubesc foarte mult. Copilăria a fost foarte grea, pentru că eram o victimă a rasismului, asta mi-a provocat foarte multă suferinţă. Eram mereu singură şi nu aveam prieteni, nu mă puteam juca cu alţi copii. Se speriau de mine, credeau că pielea mea este murdară. Am fost un copil furios, iar acum sunt doar dezamăgită”, povestea Meriam.

  3.Zsuzsana Cerveni – echipa Loredana

  Originară din Bucureşti, este elevă la Colegiul „Dinu Lipatti”, secţia canto clasic. A cântat în multe trupe de toate genurile: pop, rock, progressive. Toţi cei patru juraţi i-au spus că are stofă de star.

  4.Andrada Creţu – echipa Despot

  Andrada Creţu are vaste cunoştinţe în genuri precum clasic, jazz, rock, fiind şi solistă în trupa sârbă New Quartet, dar şi instrumentistă (pian şi flaut).

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here