Vai de școala noastră de șoferi! Cum te învață instructorul auto să intri pe interzis, la Alba Iulia

  0
  83

  Manevrele neregulamentare în trafic sunt deprinse de șoferi chiar în timpul perioadei de pregătire. Un instructor a fost surprins la Alba Iulia în timp ce și-a învățat elevul să intre cu autoturismul pe interzis, punând astfel în pericol siguranța traficului rutier. Inițial, elevul a semnalizat corect, încercând să urmeze semnele de circulație. După un moment de ezitare și probabile discuții cu maestrul volanului de la care avea de învățat, a luat-o la dreapta, ignorând indicatorul rutier, spre indignarea cititorului Alba24, care a filmat momentul.

  Un cititor Alba24 a surprins manevra neregulamentară și riscantă. Mașina de școală se deplasa pe strada Dr Aurel Lazăr. Ajungând la intersecția cu strada Gheorghe Pop de Băsești, autoturismul a intrat pe interzis… Totul a fost surprins de o cameră auto.

  Vezi și Cum se pregătește noua generație de șoferi nesimțiți, la Alba Iulia? Cu instructori pe măsură!

  Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro. De asemenea ne puteți contacta pe WhatsApp la numărul de telefon: 0728/ 950. 998

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here