UPDATE: Trei furturi din locuințe în mai puțin de două ore, miercuri, în centrul municipiului Alba Iulia

  0
  110

  Trei furturi din locuințe, petrecute miercuri în Alba Iulia, au fost sesizate de Asociația Justiția Pro Cetățean. Se pare că cele trei infracțiuni au fost comise în mai puțin de 2 ore pe raza orașului mai exact în centrul municipiului, în plină amiază. 

  UPDATE: Potrivit IPJ Alba, autoarea infracțiunilor a fost identifică și reținută de polițiști. Este vorba despre o femeie de aproximativ 29 de ani. Acesta nu este la prima abate și se află la a cincea reținere pentru furturi. Femeia a fost reținută și în data de 12 octombrie după ce a furat un telefon mobil dintr-un cămin studențesc din oraș.

  „Din categoria ”sfaturi pentru cetățeni”: 3 furturi din locuințe în mai puțin de 2 ore.

  Acesta este bilanțul zonei centru Alba Iulia pentru data de 9.11.2017. Ieri, în centrul Alba Iuliei în intervalul orar 13:00 -14:30, s-au produs 3 furturi din locuințe, după informațiile pe care le avem. Prima casa prădată a fost în spatele Casei de Pensii unde făptașii au sărit gardul și au luat sustras din holul locuinței portofelul cu bani și acte a locatarei.

  Următoarea țintă a fost secretariatul Liceului Nr. 3 de unde a fost luat dintr-o geantă un alt portofel, cu acte și o sumă mică de bani.

  Ultima țintă a fost fix locuința de unde scriem această postare, hoții sustrăgând o poșetă unde se aflau documente și o sumă infimă de bani.
  De aici putem trage 2 concluzii, iluzia cetățeanului de siguranță a locuinței prin lăsarea ușii descuitate chiar dacă sunt acasă și lipsa patrulelor de poliție pe străzile orașului, lucru datorat lipsei de personal din cadrul MAI, problemă care nu se reflectă în statisticile de la nivel înalt ci în siguranța cetățeanului în viața de zi cu zi” a transmis Justița Pro Cetățean.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here