UPDATE FOTO: Accident cu trei răniți, pe DN1, în zona localității Sântimbru. Trafic BLOCAT!

  0
  130

  UPDATE: Șoferul unui autoturism a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, după care a lovit un microbuz de transport persoane. Două persoane din primul autoturism au fost rănite și o alta din microbuz, a anunțat IPJ Alba. Se pare că persoanele au fost rănite ușor.

  Știrea inițială:

  Un accident grav s-a produs în zona localității Sântimbru, în apropierea hotelului Astoria, luni după masă. Trei persoane au fost rănite, dintre care una este încarcerată. Toate trei victimele sunt conștiente, dar una dintre ele, o femeie, a rămas prinsă într-unul dintre autoturisme și acuză dureri la picioare. Din primele informații, este vorba despre două autoturisme implicate și un microbuz. Se pare că nici o persoană din microbuz nu a fost rănită.

  La fața locului s-au deplasat trei ambulanțe aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Alba, o autospecială de descarcerare, o autospecială complexă de intervenție ale ISU și o ambulanță SMURD. Zece subofițeri ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Alba acționează la fața locului.

  Potrivit IPJ Alba, traficul se desfășoară în acest moment cu dificultate. Coada de mașini se întinde pe mai mulți kilometri. Potrivit aplicațiilor waze și google maps, drumul este complet blocat, mașinile fiind nemișcate în trafic, raportează utilizatorii acestora.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here