UPDATE: ACCIDENT pe DN7, la Pianu. Coliziune între un autoturism şi un camion. O persoană rănită

  0
  110

  Un accident rutier s-a petrecut luni după-amiaza pe DN7 în zona localităţii Pianu. Din primele date, o persoană a fost rănită după o coliziune între un autoturism şi un camion.

  Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a petrecut la kilometrul 335+900, iar traficul rutier a fost oprit (ora 13.50).

  Din datele ISU Alba, o minoră a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale.

  UPDATE: Din primele informaţii actualizate de IPJ Alba, şoferul unui camion nu ar fi păstrat distanţa corespunzătoare faţă de un autoturism şi a intrat în coliziune cu acesta. O persoană, minoră (fată), pasageră în autoturism, acuza dureri în zona capului.

  Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat la ora 13.45 că, din cauza unei coliziuni laterale între un autocamion şi un autoturism, circulaţia rutieră pe DN7 (E68) era momentan oprită pe ambele sensuri la km 335+900 de metri, între Sebeş şi Vinţu de Jos, în judeţul Alba.

  UPDATE1: IPJ Alba a anunţat, în jurul orei 14.55, că a fost reluată circulaţia, alternativ, pe un sens.

  UPDATE2: Potrivit aceleiaşi surse, traficul rutier a fost reluat pe ambele sensuri, în jurul orei 15.20.

  UPDATE3: În urma cercetărilor de la faţa locului s-a stabilit că un bărbat în vârstă de 63 de ani din Alba Iulia, care conducea un autotractor (DAF) nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de un autoturism (Opel Astra), condus de un bărbat în vârstă de 42 de ani din comuna Pianu, ce era oprit pentru efectuarea unui viraj la stânga (spre DJ 705 B Pianu de Jos). În urma accidentului, a fost rănită o minoră (13 ani), pasageră în autoturism. Cercetările sunt continuate.

  Revenim cu amănunte.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here