ȘTIREA TA: Trafic aglomerat, ACUM, în Alba Iulia, din cauza unor lucrări executate la o oră de vârf

  0
  95

  Trafic îngreunat la această oră pe Bulevardul Încoronării din Alba Iulia, din cauza lucrărilor la supraînălțarea unei treceri de pietoni. ”De ce trebuiau să facă aceste lucrări exact acum, la ora la care este cel mai aglomerat? Coada este până jos, la sensul giratoriu și pe partea cealaltă până la HCC! Nu se poate, au restrâns circulația la o bandă și se merge bară la bară!” ne-a scris un cititor Alba24. Dacă trebuie să ajungeți în Cetate, evitați această zonă. 

  Primăria a demarat lucrări de înălţare a trecerii de pietoni de pe Bulevardul Încoronării, intersecţie cu strada Cetăţii din Alba Iulia. Amenajarea se va face pe modelul celor care funcţionează deja în mai multe locaţii din oraş. Altă trecere de pietoni va fi înfiinţată pe strada Lalelelor.

  Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro. De asemenea ne puteți contacta pe WhatsApp la numărul de telefon: 0728/ 950. 998

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here