ȘTIREA TA: Cum (nu) are grijă Primăria Alba Iulia de un drum proaspăt construit. L-au ciuruit!

  0
  26

  Nu se poate spune că în Alba Iulia nu sunt sprijiniți investitorii privați. Ohoo, sunt sprijiniți! Mai ales cei imobiliari. Găurile în Strada Costache Negruzzi, finalizată anul trecut, au fost executate pentru a duce canalizarea la o nouă investiție imobiliară privată, ocrotită, cum ar veni, de primărie.

  Cuvântul e prea dur? Păi cum să nu fie ocrotită, dacă administrația locală face următoarele eforturi pentru investitor: îl lasă să spargă drumul făcut finalizat acum un an, îi face o stradă de acces (Strada Elena Văcărescu) de doar câțica metri, din Strada Costache Negruzzi peste un teren cu destinația de parc de joacă pentru copii și, mai ales, permite cifelor încărcate cu beton să circule nestingherite pe un drum fragil, proiectat pentru mașini mici? 

  ”Drumul este murdar de la roțile utilajelor care lucrează în capătul străzii, la un nou cartier construit pe câmp, dar asta nu-i o problemă, se curăță. Problema sunt aceste mașini mari, cife de 30 de tone, care circulă non-stop pe drum. Deja au apărut semne că va ieși tot crăpat în primăvară. Nimeni nu-l va mai reparara. Este nefiresc să nu le pese celor de la primărie de o investiție nouă, în care au băgat atâția bani și de care își poate bate joc oricine. Au săpat și pe lângă porțile oamenilor… Data trecută, vecinii au blocat drumul, primăria nu a intervenit deloc. Pe noi ne interesează mai tare că noi circulăm pe aici și nu e normal să ajungem să ne luăm la bătaie cu șoferii care n-au nici o vină”, ne-a scris un cititor Alba24, locatar al cartierului.

  Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro. De asemenea ne puteți contacta pe WhatsApp la numărul de telefon: 0728/ 950. 998

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here