Şase tineri din Alba Iulia, cu dosare penale, pentru că vindeau ilegal artificii, în piaţă. Unde le ascundeau

  0
  105

  Şase tineri din Alba Iulia s-au ales cu dosare penale, pentru că au vândut ilegal artificii şi petarde, în zona unei pieţe din oraş. Poliţiştii au confiscate aproape 3000 de articole pirotehnice.

  În zilele de 27 și 28 decembrie, poliţiştii  Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din IPJ Alba au desfăşurat mai multe controale în zona uni pieţe din municipiul Alba Iulia, pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor legate de comercializarea articolelor cu conținut pirotehnic.

  Cu ocazia acestor controale, au fot depistaţi şase tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 33 de ani, toţi din Alba Iulia, care ofereau spre vânzare articole pirotehnice din categoria F2 (artificii şi petarde). Faţă de aceştia, au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de „operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”.

  Poliţiştii au găsit şi confiscat 2.972 de astfel de articole, ce erau depozitate, temporar, de către cei şase tineri, în diferite locuri greu accesibile: pe acoperișul postului de transformare a curentului electric, în tomberoane, sub aparatele exterioare de aer condiționat, ale unor societăţi comerciale din piaţă.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here