Orar special la Serviciul Înmatriculări din Alba, pentru firmele de transport. Detalii de la AOTR

  0
  122

  Orar special la Serviciul Înmatriculări din Alba, pentru firmele de transport. Acestea pot depune dosarele de înscriere în circulaţie a mijloacelor de transport, în fiecare zi de miercuri, între orele 16.00-18.00, fără a fi nevoie să facă vreo programare.

  Firmele de transport rutier din județul Alba își pot depune direct la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Auto Alba dosarele pentru înscrierea în circulație a mijloacelor de transport, fără să fie necesară o programare prealabilă, anunţă Asociaţia Operatorilor de Transport Rutier (AOTR) „Apulum”.

  Măsura a fost dispusă de Instituția Prefectului Alba și a fost luată de conducerea Serviciului Înmatriculări, la solicitarea AOTR, potrivit sursei citate.

  „Dorim să mulţumim pe această cale Instituţiei Prefectului şi domnului prefect Dănuț Hălălăi pentru felul în care a înţeles să vină în sprijinul societăţilor comerciale de transport din judeţul Alba, prin analizarea cu celeritate a petiției noastre, prin care am solicitat rezolvarea unei situaţii care provoaca pierderi importante firmelor de profil, din cauza imposibilității exploatării autovehiculelor achiziţionate pentru o perioadă de câteva luni de zile, până la înmatricularea definitivă. De asemenea, mulţumim şi şefului Serviciului Înmatriculări, domnul comisar-șef de poliție Mihail Zgârdea, care a dat dovadă de deschidere şi înţelegerea tuturor aspectelor semnalate, găsind resursele necesare în vederea rezolvării acestei stări de fapt, generatoare de importante pierderi economice. Considerăm că acesta este unul dintre puţinele exemple, demne de urmat, prin care, în urma dialogului şi a capacităţii de înţelegere, instituţiile statului reuşesc să vină în sprijinul contribuabililor”, a declarat președintele AOTR Apulum, Dumitru Blaga.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here