Mircea Hava: Cei din Guvern nu vor avea curaj să vină la Alba Iulia, cu toate că ouăle sunt foarte scumpe

  0
  63

  De la parada cu 1.500 de cadre MApN şi MAI, lansatoare de rachete, tancuri și elicoptere, pentru care s-au făcut și pregătiri, s-a ajuns ca anul acesta la Alba Iulia să defileze 400 de militari și câteva mașini. Vina pentru acest lucru este pasată Guvernului României, de către primarul municipiului Alba Iulia, care spune că administrația locală nu s-a putut înțelege cu liderii politici, pentru o paradă decentă. Mircea Hava mai spune că, deși se zvonea că Tăriceanu și Dragnea vor veni la Alba Iulia de 1 Decembrie, nu vor avea curaj, cu toate că „și ouăle sunt scumpe”. 

  „Nu ne-am putut înțelege cu cei de la Guvern să facă măcar o paradă ca și anul trecut, nu pentru mine, ci pentru popor. Pentru ei atât înseamnă Alba Iulia. Poate veneau să facă o baie de mulțime, nu cred că au curajul, cu toate că ouăle sunt foarte scumpe. E deranjant, să știți, e umilitor până la urmă să tratezi așa orașul în care s-a făcut unirea. Ei, care spun să îndrăzniți să credeți, că sunteți români. E trist să se întâmple lucruri de genul acesta. Eu cred și credeam că, indiferent de religie, de religie politică, 1 Decembrie este 1 Decembrie. Voi știți că tot timpul cine a venit aici s-a simțit bine, nu s-au întâmplat lucruri care ar fi putut să deranjeze sărbătoarea”, spune primarul Mircea Hava.

  Reamintim că, în urmă cu o săptămână, în cadrul unei ședințe operative s-a discutat despre o paradă în toată regula. 1500 de soldați, tehnică militară, cai și chiar avioane MIG și elicoptere urmau să fie incluse în programul manifestărilor militare. Cu toate acestea, la doar o zi după prezentare, parada a fost înlocuită cu o defilare.

  VEZI:  FOTO-VIDEO: REPETIŢIE pentru DEFILAREA de 1 Decembrie la Alba Iulia. 400 de militari, 45 de mijloace tehnice

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here