Marius Tucă își face radio la Alba Iulia. SmartFM a câștigat licența pentru a transmite în Smart City

  0
  81

  Un nou post de radio se va auzi în curând la Alba Iulia. Este vorda despre Smart FM, postul lui Marius Tucă. A obținut, joi, licența de la Consiliul Național al Audiovizualului.

  14 frecvențe FM și 10 AM au fost scoase la concurs de Consiliul Național al Audiovizualului, printre care și o frecvență și pentru Alba Iulia, iar joi au fost anunţate rezultatele.

  Smart FM Alba Iulia a câștigat licența cu 8 voturi și se va putea auzi pe 102,3 (Putere Aparent Radiată – PAR 100 W)

  19 dosare au fost depuse pentru obținerea licenței de radiodifuziune la Alba Iulia, fiind unul din cele mai căutate orașe, după Cluj-Napoca și Mangalia, pentru care s-au depus câte 20 de dosare.

  Frecvențele s-au analizat pe rând. Solicitările din partea fiecărei societăți au fost supuse la vot, iar câștigător a fost desemnat proiectul care atrage cel puțin șase voturi de la membri. Dacă în primul tur de vot niciunul dintre dosare nu a reuşit să obțină cel puțin șase voturi, membrii au mai avut la dispoziție două tururi de vot în care rămâneau societățile cu cel mai mare număr de voturi. Dacă nici în acest caz nu se ajungea la un consens, frecvența se „reporta” pentru o ședință viitoare.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here