Magia Sărbătorilor de Iarnă la Hotel Astoria: Concertul de Crăciun The PuZzles & Friends, în 17 decembrie

  0
  94

  Luna decembrie este o lună magică, o lună dedicată miracolelor, bucuriei, generozității și care oferă momente unice de petrecut alături de cei dragi.

  În acest an, trupa The PuZzles își adună prietenii și pregătesc un show într-un format special cu cele mai frumoase cântece de sărbătoare, în ritmuri de rock, blues, rock’n’roll, pop, jazz, care va topi inima până și celui mai mofturos Grinch, vor pune în mișcare până și pe cel mai înțepenit bunic și vor reprezenta cel mai frumos cadou pentru cei dragi.

  Partenerul principal al evenimentului este Hotel Astoria, care va găzdui Concertul de Crăciun, pe 17 decembrie 2017, ora 19.30.

  Invitatul special al evenimentului nu este nimeni altul decât Moș Crăciun. Surprizele se vor ține lanț pe parcursul serii; la achiziționarea unui bilet intrați automat la tombola cu premii din desaga Moșului.

  Biletele pot fi achiziționate de la Hotel Astoria, Hotel Transilvania sau pot fi solicitate pe pagina oficială The PuZzles.

  Prețul unui bilet este 32 lei, dar cei care se grăbesc să fie printre primii 100 vor beneficia de prețul special de 25 lei.

  Precizare: Evenimentul a fost programat iniţial pentru data de 15 decembrie, însă, având în vedere că a fost declarată zi de doliu naţional, a fost amânat pentru 17 decembrie. Organizatorii menţionează că persoanele care au cumpărat deja bilete le pot folosi pentru duminică, 17 decembrie sau pot recupera contravaloarea acestora, de la Hotel Transilvania.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here