Fostul ministru al Apărării, Mihnea Motoc își donează ziua de naștere pentru aiudeanul Levente Polgar

  0
  88

  Fostul ministru al Apărării, Mihnea Motoc, îți donează ziua de naștere pentru ca visul aiudeanului Levente Polgar, de a participa la Ultra Arctic Marathon, să devină realitate. Mai exact, Motoc și-a rugat prietenii și apropiații să doneze suma de bani pe care ar fi cheltuit-o pentru cadou, în contului lui Levi.

  „Puțini dintre noi mai au vise; și mai puțini cred cu putere că le pot împlini.  Polgar Levente Ioan, ultra-maratonist de excepție și cu suflet mare de român, este printre acești foarte puțini. Visul lui e să participe la actuala ediție a Ultra Arctic Marathon, probabil cea mai grea încercare de acest fel la ora actuală în lume. Levi, cum i se spune, este și singurul alergător cu dizabilitate (și-a pierdut un braț într-un accident din copilărie) care e acceptat să competiționeze în circuitul acestor ultra-maratoane.

  Singur nu poate achita taxa de înscriere (3500 lire sterline); a strâns o mică parte din acești bani, însă până la termenul de închidere a înscrierii au mai rămas doar 3 săptămâni.

  De aceea m-am decis să îmi donez într-un fel ziua de naștere pentru ca acest proiect să se poată realiza.

  Îi rog pe toți aceia dintre dumneavoastră care s-ar fi putut gândi să îmi facă un cadou să doneze mai bine pentru visul lui Levi. Nu e nevoie de sume mari, e suficient să fim mulți care facem acest lucru.” a transmis fostul ministru.

  Acesta a publicat pe contul său de facebook și coordonatele contului unde pot dona prietenii săi.

  Nume: POLGAR LEVENTE IOAN
  Banca Transilvania: RO24BTRLRONCRT0329751501 (RON)
  RO71BTRLEURCRT0329751501 (EUR)
  Cod SWIFT: BTRLRO22ABI

  VEZI: VIDEO: Ultramaratonistul Levente Polgar are nevoie de 3100 de lire pentru taxa de participare la cea mai dură competiție din lume

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here