DUMINICĂ: Un nou protest împotriva corupției și a modificării legilor justiției, în fața Prefecturii Alba

  0
  85

  Duminică, 3 decembrie, în fața Prefecturii din Alba Iulia este programat, de la ora 18.00, un nou protest împotriva corupției, a modificării legilor justiției și a legilor fiscale.

  „Asemenea lui Ion Iliescu, care în 1990 chema minerii să zdrobească Piața Universității, Dragnea își cheamă trupele de partid în stradă, să-i apere puterea personală, obținută prin furt din banii publici și abuz în funcție.

  Ca să scape de închisoare, Dragnea e gata să arunce țara în haos și asmute oamenii împotriva instituțiilor legitime ale statului. A mai încercat o dată, în februarie, prin organizarea de contramanifestații la protestele împotriva OUG 13 și a eșuat.

  Liviu Dragnea și PSD manipulează, exact așa cum o făceau Ion Iliescu și FSN în 1990, mințind oamenii că forțe oculte amenință țara. Atunci erau legionari și agenți străini, acum e statul paralel. Istoria a demonstrat însă că Ion Iliescu este cel care a primejduit dezvoltarea României din care milioane de români au plecat în căutarea unei vieți mai bune.

  Sper că din ce în ce mai mulți români s-au trezit și au înțeles că nu România e în pericol, ci Liviu Dragnea care trebuie să răspundă pentru că a furat, împreună cu prietenii lui, din banilor lor, în afacerea Teldrum.

  Liviu Dragnea declanșează războiul împotriva românilor care-și doresc o țară normală, ca afară. Mitingurile anunțate sunt o sfidare la adresa oamenilor care protestează, voluntar, pentru că s-au săturat de abuzul de putere, lăcomia și incompetența PSD, care transformă România într-un stat eșuat. Și sunt o înfruntare a partenerilor internaționali – Comisia Europeană, OLAF – care atrag atenția că România face pași înapoi în privința democrației, luptei anti-corupție și sănătății economiei.

  Vom lupta împotriva adoptării legilor anti-justiție care vor instaura nedreptatea în România și vom scoate la lumină toate abuzurile PSD împotriva economiei.

  Îi spunem lui Liviu Dragnea că el nu e România și că România este a noastră, a celor care dorim binele ei. Pentru prima oară în istorie, toate blocurile sindicale, ong-urile, grupurile civice și galeriile sportive, fac apel la CETĂȚENII ROMÂNI să iasă în stradă să își apere țara conform articolului 55 din Constituție.

  Principalele revendicări :

  • modificările legilor Justiției
  • legile fiscale
  • abuzurile Jandarmeriei

  Pentru prima dată, nu mai contează culoare politică, ideologii, revendicări, ci OBLIGAȚIA noastră de a ne apăra țara în fața acestui tăvălug politico-mafiot”, au transmis organizatorii evenimentului „Alba Iulia vrem justiție nu corupție”, pe pagina de socializare Facebook.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here