Doi tineri din comuna Jidvei, prinşi de Poliţie, în timp ce transportau struguri furaţi dintr-o vie

  0
  96

  Doi tineri din Jidvei au fost prinşi de poliţiştii din Blaj, în timp ce transportau, cu un autoturism, 600 de kilograme de struguri proveniţi din furt. Cei doi s-au ales cu dosar penal.

  Potrivit IPJ Alba, miercuri, 25 octombrie, poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj, în timp ce executau serviciul de patrulare pe strada Clujului din municipiu, l-au depistat pe un tânăr de 25 de ani, din comuna Jidvei, care transporta, cu un autoturism, cantitatea de 600 de kilograme de struguri, în legătură cu care exista suspiciunea că provin din furt.

  Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că tânărul, împreună cu un alt tânăr, în vârstă de 29 de ani, din comuna Jidvei, ar fi sustras strugurii dintr-o cultură de viţă de vie, situată pe raza comunei Jidvei, ce aparţine unei societăţi comerciale din zonă.

  Întreaga cantitate de struguri a fost restituită reprezentanţilor societăţii păgubite, iar faţă de cei doi tineri a fost întocmit dosar penal în care sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here