Caz ciudat pe DN1. Polițiștii din Sibiu caută un automobil ”fantomă” care ar fi căzut în Olt, duminică noapte

  0
  129

  Polițiștii din Sibiu se confruntă cu un caz mai puțin obișnuit. Duminică noapte, în jurul orei 23,25, un șofer a apelat 112 reclamând că în timp ce mergea spre Vâlcea dinspre Sibiu, a fost depășit de un autoturism marca BMW care rula cu viteză foarte mare și despre care crede că a căzut în râul Olt, întrucât a dispărut. Polițiștii au început căutările dar n-au găsit nimic. Incidentul s-a produs pe DN 1, în zona Boița.

  Autoturismul BMW avea numere de Bacău. Echipajele de poliție rutieră și cele din cadrul I.S.U. Sibiu s-au deplasat în zonă și au demarat căutările până luni dimineață în jurul orei 04,30, fără însă a găsi autoturismul în cauză. Căutările în albia râului Olt au fost reluate în dimineața zilei de 18 decembrie, începând cu ora 10,30, și sunt în derulare.

  ”În acest context, adresăm cetățenilor rugămintea de a semnala orice dispariție sau întârziere nejustificată a persoanei sau persoanelor care s-ar fi putut afla în autoturismul în cauză, marca BMW, înmatriculat în județul Bacău, prin contactarea de urgență a celei mai apropiate unități de poliție sau apelarea 112. De asemenea, în ipoteza fericită că evenimentul nu se confirmă, rugăm presupusul conducător auto care a circulat în zona și la ora precizate, să contacteze de urgență Centrul Operațional din cadrul Inspectoratului de Poliție al Jud. Sibiu, telefon 0269/208205” se arată într-un comunicat de presă al IPJ Sibiu.

  Foto: oradesibiu.ro

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here