Bărbat din Bistra, ARESTAT. A provocat INCENDIU în propria gospodărie şi a împiedicat intervenţia pompierilor

  0
  192

  Un localnic din Bistra a fost arestat preventiv, după ce a provocat un incendiu în propria gospodărie şi i-a împiedicat pe pompieri să stingă flăcările.

  Potrivit IPJ Alba, în 30 noiembrie, în jurul orei 23.20, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cîmpeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că în comuna Bistra, la o anexă gospodărească, a izbucnit un incendiu, existând riscul ca acesta să se extindă şi la alte imobile.

  Incendiul a fost stins de pompierii din Cîmpeni şi de localnici, iar în urma cercetărilor efectuate a rezultat că acesta ar fi fost provocat chiar de către proprietarul anexei, un bărbat de 45 de ani, care ar fi încercat şi să împiedice intervenţia pompierilor pentru lichidarea incendiului.

  Faţă de bărbat, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere, iar ulterior a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni şi instanţei de judecată care a dispus cercetarea în stare de arest preventiv, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 29 de zile.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here