Atenţie, şoferi! Străzi cu SENSURI UNICE noi la Alba Iulia. Modificările de organizare a circulaţiei

  0
  86

  Reprezentanţii Primăriei Alba Iulia anunţă că de marţi, 12 decembrie, sunt în vigoare modificări de organizare a circulaţiei rutiere pe alte două străzi din oraş. Este vorba despre strada George Coşbuc şi strada Mircea Eliade.

  Pe strada George Coşbuc, şoferii nu mai au acces cu maşinile dinspre strada Regina Maria. Sensul unic de circulaţie este dinspre strada Avram Iancu (centru, în apropierea Şcolii Gimnaziale „Vasile Goldiş).

  Reamintim că recent a fost prelungit sensul unic şi pe strada Avram Iancu şi pe tronsonul cuprins între străzile Teilor şi George Coşbuc, cu sensul de circulaţie str. Teilor spre George Coşbuc.

  În ceea ce priveşte accesul pe strada Mircea Eliade, este permis dinspre strada Nazareth Illith şi interzis dinspre Mihail Sadoveanu.

  În acest an, au fost instituite sensuri unice pe mai multe străzi din Alba Iulia, dintre care reamintim:

  – strada Brădişor (cartier Cetate), pe care accesul este permis dinspre strada Cloşca spre Toporaşilor (către sensul giratoriu cu Dr. Ioan Raţiu şi Ion Agârbiceanu)

  – prelungirea sensului unic pe strada Avram Iancu şi pe tronsonul cuprins între străzile Teilor şi George Coşbuc, cu sensul de circulaţie str. Teilor spre George Coşbuc

  – sens unic pe strada B.P. Haşdeu, cu sensul de circulaţie str. Ştefan cel Mare spre blocul D2 şi posibilitate de întoarcere cu sens unic pe strada George Bariţiu, cu sens de circulaţie în artera colectoare Ştefan cel Mare

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here