Alba Iulia, premiul IRU pentru gestionarea fluxurilor de turiști care vin cu autocarul în oraș

  0
  72

  Uniunea Internaţională a Transportatorilor Rutieri – IRU a acordat municipiului Alba Iulia ”Smart Move City Trophy”, o distincție importantă pentru modul de gestionare a fluxurilor de turiști care vin cu autocarele în oraș. IRU a apreciat eforturile orașului de a determina turiștii să utilizeze mai degrabă autocare, oferindu-le locuri de parcare speciale în apropierea principalelor atracții din zona Cetății Alba Carolina. 

  ”IRU este bucuroasă să anunțe câștigătorii premiilor SMART Move 2017. Transportul public din Malta câștigă premiul Bus Excellene Award pentru serviciile extraordinare oferite clienților săi iar municipalitatea din România este premiată cu City Trophy pentru atenția pe care o acordă autocarelor turistice care vizitează orașul și interesului pentru un sistem integrat de mobilitate” se arată într-un anunț făcut de uniune.

  Primarul Mircea Hava a spus că ”Alba Iulia este decisă să devină o destinație turistică foarte bine cotată. Să facilităm accesul autocarelor turistice în oraș și să dezvoltăm un mediu primitor pentru vizitatorii care vin cu autocarul, reprezintă o componentă importantă a acestei ambiții. Premiul acesta, recunoașterea oficială a eforturilor noastre, ne arată nu doar că ne întreptăm în direcția bună ci că ne îndreptăm în cea mai bună direcție”.

  Un premiu IRU a luat și Societatea de Transport Public S.A. Alba Iulia. În 2013, STP a câştigat premiul de excelenţă oferit de IRU (Uniunea Internaţională a Transportului Rutier) pentru cel mai bun operator de transport cu autobuze din Europa (IRU Bus Excellence Award 2013), premiu acordat acea dată pentru investiţii importante într-o flotă de vehicule confortabile şi ecologice pentru persoanele cu dizabilităţi şi pentru sistemul integrat de ticketing, gradul de satisfacţie al clienţilor şi politica de informare a călătorilor, la acea dată premiere în România.

  Uniunea Internațională a Transporturilor Rutiere (IRU) este o federație internațională formată din asociații naționale de transport și membri asociați din 74 de țări de pe 5 continente și reprezintă interesele operatorilor de transport cu autobuzele, cu autocarele, și cu camioanele, de la despre companii mari, cu flote de transport imense, până la operatori individuali, care dețin o singură mașină.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here