5-6 decembrie: “Caravana literară a scriitorilor în școală” ajunge la Alba Iulia, Aiud şi Sebeş

  0
  69

   “Caravana literară a scriitorilor în școală” ajunge, în perioada 5-6 decembrie 2017, în localitățile Alba Iulia, Aiud și Sebeș.

  Marți, 5 decembrie 2017, începând cu ora 18.00, la sala de lectură a Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” Alba va avea loc o întâlnire a scriitorului Ovidiu Scridon cu cititorii din Alba Iulia. Programul va cuprinde lansarea cărții ,,Tu ce ai făcut astăzi?” și un minirecital de muzică folk susţinut de autor.

  Miercuri, 6 decembrie 2017, începând cu ora 11.45, caravana literară va ajunge la Liceul Tehnologic din Sebeș, iar de la ora 14.00, la Școala Gimnazială ,,Axente Sever” din Aiud. Alături de Ovidiu Scridon și cartea lui vor mai fi prezenți la evenimente scriitorii Cornel Nistea, Lucian Dragoș Bogdan, Petre Paul și Felicia Colda. Parteneri în eveniment sunt Centrul Cultural ,,Lucian Blaga” Sebeș, Asociația GISAS Sebeș, Liceul Tehnologic Sebeș, Biblioteca Municipală ,,Liviu Rebreanu” Aiud, Școala Gimnazială ,,Axente Sever” Aiud.

  ,,Caravana literară a scriitorilor în școală” este un proiect inițiat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Uniunea Scriitorilor din România-Filiala Alba-Hunedoara și cu Inspectoratul Școlar Județean Alba. Proiectul are ca scop familiarizarea elevilor cu serviciile de bibliotecă, cultivarea gustului pentru lectură și transformarea bibliotecii într-un centru multicultural care să satisfacă cerințele exprimate de mebrii comunități pe care o deservește.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here